Valberedningen 2019

1) Tommy Göransson

2) Eva Fritzsche

3) Mia Sjölin

4) Elisabeth Hultberg

5) Anna Hoffert

Tommy Göransson

Jag är en s.k. ”ridskoleförälder” och mina döttrar har ridit på HFK i ca: 6 år. Malin och Tilda har nu kommit så långt i sin ridning att de rider i dressyr- och hopp-special grupper(måndagar, onsdagar & torsdagar).

Själv jobbar jag i försvarsmakten och sysslar med utbildning både mot svenska elever och elever från Tjeckien, Ungern och Thailand.

Jag tycker att HFK är den överlägset bästa ridskolan för våra tjejer (vi har provat tre andra tidigare) och jag är övertygad om att vi tillsammans kan göra HFK som klubb ännu bättre! Inte bara ridskole-delen, utan även tävlingar, anläggning, klubbkänsla mm. 

Mig kan du kontakta när du ser mig på ridskolan eller via mail.

Eva Fritzsche

Jag har själv aldrig ridit men har ”hängt” på HFK Mickedala i 20 år. Jag har följt två av mina tre barn genom ridskoletid, US, tävlande och för egen del många, många tillfällen som funktionär.

Jag tycker att HFK är en framåt och aktiv klubb och det är roligt att sitta i valberedningen för att hitta entusiastiska och engagerade medlemmar som kan jobba för att klubben ska bli ännu bättre.

Mig kan du kontakta via mail.

Mia Sjölin

Jag är häst-tjej sedan barnsben och f d ridelev på Halmstad Fältrittklubb som arbetar som koordinator i utbildningsverksamhet. Jag är också mamma till Josephine och Livia som båda började sina ridkarriärer på klubben. Snart firar vi 20 år som medlemmar i Halmstad Fältrittklubb.

Vi började med ridlektioner på klubben, sedan blev det egna ponnisar och hästar och tävling både i laghoppning och individuellt för HFK. Så många vänner vi fått över hela landet tack vare denna fantastiska sport!

HFK är en anläggning med stor potential och som säkert nu blir ännu bättre med de planerade förändringar som ska göras och jag tycker det är roligt att vara en del av det och vill dra mitt strå till stacken.

Mig kan du kontakta via mail.

Elisabeth Hultberg

Jag startade min ryttarbana på ridskola som de flesta andra. Hästintresset bestod och det blev egen ponny
och senare häst. Tävlade i hoppning både nationellt och internationellt. Sedan blev det hästuppfödning och
unghästutbildning. Hade avelshingstar i många år, men nu enbart seminstation.

Har jobbat på många ridskolor i Halland både som instruktör och privat tränare. Idag är det mest ponnymätningar, Överdomare uppdrag och hästpass som gäller.

Ridskolan har en viktig roll som start för barn, ungdomar och vuxna att lära sig om vår bästa vän: hästen. 

Mig kan du kontakta via mail.

Anna Hoffert

Jag har själv en bakgrund ifrån Ridskolan där allt började en gång i tiden på 1980-talet. Jag hängde mycket
på HFK på min fritid som liten tjej. I ungdomen red jag både på ridskola och hade även en medryttarhäst.

När jag väl fick egna barn blev de snabbt inskolade i hästvärlden. Efter några år köptes den första ponnyn till
dottern och efter det har det rullat på med hästlivet och allt vad det innebär.

Vi är främst inriktade inom hoppning men ser ridsporten som en härlig arena för människor i alla åldrar och kategorier att mötas.

Till vardags arbetar jag med personalfrågor.

Mig kan du kontakta via mail.